Het is gelukt!!!!
Vanmorgen rond 11.00 uur (Peruaanse tijd) hebben we Machu Picchu gezien. We zijn super blij dat het ons gelukt is en zonder blaren of iets. Wel heeft het ons een hoop zweet, pijnlijke spieren en gehijg gekost maar wat waren wij blij vanmorgen.
Deze inca trail was totaal 49 km in 4 dagen en het hoogste punt hebben we op dag 2 bereikt en was 4200 mtr. En dat was de zwaarste dag van alle 4. Het is bizar om te merken wat die hoogte met je lichaam doet. Wij kregen beide last van wat hoofdpijn en een rare ademhaling. Ik liep tijdens die hoge klimming bijna te hyperventileren en was mijn coördinatie ook wat raar. Wil toch wel even zeggen dat ik heel trots ben op m’n rokende liefie want die heeft zonder sportvoorbereiding die tocht heel goed volbracht. Zelf toen iktijdens die enorme hoge klim niet meer vooruit te branden was en na elke 5 stappen wilde gaan zitten/liggenheeft positieve Martin mij die berg opgelult.
Wij zijn nu ongeveer een uurtje thuis en hebben eindelijk na 4 dagen heerlijk gedoucht. Gaan zo naar bed want om 07.45 uur worden we opgehaald om de hele dag feest te vieren in Cusco (Inti Raymi feest = feest van de zon), dus geen tijd meer om foto’s erop te zetten. Zal morgenavond worden.
Ik zie ook allemaal leuke racties van jullie (oa. over hanen haha en eenpaling hihi),zal daar morgen met Mart op reageren want die ligt het bed al voor te verwarmen(we kunnen alleen internetten bij de receptie en daar zit ik nu in pyjama).
Xxx van ons